Hoogtepunten

Een paar hoogtepunten van de afgelopen twee maanden: De Konrad Koselleck Big Band vierde het 15-jarig jubileum met een groot publiek in het Bimhuis. Ik mocht een illustratie maken voor de Volkskrant, bij een tekst van Wieteke van Zeil over details in kinderboeken. Peter Van den Ende zijn prachtige boek Zwerveling is uit. Konrad en ik maakten voor de eerste keer zelf spaghetti-ijs thuis en zijn piano is van een kelderhok naar onze woonkamer verhuisd. Er was een prachtige tentoonstelling van Wim Hofman bij WG kunst. Ik ging met mijn vader naar de ook ongelofelijk mooie tentoonstelling van Joost Swarte in de Kunsthal. De afgelopen twee maanden heb ik op een superfijne studioplek in de Jordaan kunnen werken. Pim Lammers las prachtige gedichten voor bij de Kindernacht van de Poëzie, samen met Joke van Leeuwen, Robbert-Jan Henkes, en Kees Spiering. En ook de 12-jarige Dagmer Dimer Koolwijk droeg voor, die ook nog eens prachtig bleek te kunnen tekenen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s