Herfstflits


In de herfst van 2018 won ik het Gouden Penseel voor het boek Fabeldieren, geschreven door Floortje Zwigtman, zag ik twee te gekke concerten (eentje in een klein zaaltje in de Bijlmer, en de ander in de Oetkerhalle in Bielefeld) en ik veranderde van huis. Er was een omslag voor tijdschrift Lezen die ik maakte, ik kocht mijn eerste tekentafel ooit en stond met tekeningen in de Tirade. Voor het boek ‘de schelmenstreken van Reinaert de Vos’, geschreven door Koos Meinderts, maakte ik een tekening. Ook mocht ik twee workshops geven bij de Teekenschool van het Rijksmuseum en kocht ik veel nieuwe tekenmaterialen. (Desalniettemin bleef ik in de herfst chronisch ontevreden met de tekeningen die ik maakte.)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s