Bologna (1)

Ik ben net terug van een paar dagen Italië. Hier volgt een beknopt (foto-)verslag van de reis.
Dag 1 in Bologna voor de Bologna’s Children’s Book Fair. Dit was mijn eerste keer op deze kinderboekenbeurs en ik viel met mijn neus in de boter, met een solo-expositie in de centrale hal, een interview en het illustreren van het omslag van de Illustrators Annual 2018. Het interview werd gehouden door Ali Boozari, illustrator uit Iran en jurylid van de BiB-prijs.
De beurs zelf ligt op een plek die we al snel de Bologna Bijlmer noemden, vanwege de combinatie van groen op de grond en beton in de lucht. Tussen de (leegstaande?) flatgebouwen lagen trappenhuizen die alleen beklommen kunnen worden door zij die zonder hoogtevrees zijn. Na de beurs de eerste verkenningen in het centrum en héél goed en gezellig gegeten met uitgeverij Leopold.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s