Nieuws

Er is al zolang niets meer verschenen op mijn weblog, omdat ik me steeds een beetje verplicht voel hier verslag te doen van allerlei nieuws. Iets als, ‘hoera, ik heb een nieuw boek’ of, ‘hoera, het boek verschijnt in een andere taal! of ‘hoera, we hebben een prijs gewonnen!’ Maar dan doe ik dat niet snel genoeg, na een week denk ik, ‘nu is het oud nieuws’, na nog een aantal weken komt er iets nieuwer nieuws en vraag ik me af of ik dan bij dat nieuwe nieuws ook nog het oude nieuws moet melden. En of het niet raar is dat ik dan wel het nieuwe plaats en het oude lijk te negeren.

Gevolg. 

Het blijft stil.

 

Een reactie op “Nieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s