Fiep Westendorp Stimuleringsprijzen

De inschrijving voor de Fiep Westendorp Stimuleringsprijzen 2017-2019 is geopend! Deze tweejaarlijkse prijs voor jonge illustratoren heeft mij ontzettend goed op weg geholpen en als je een jonge illustrator bent (onder de 29 jaar, niet langer dan drie jaar afgestudeerd), overweeg dan echt om werk in te zenden voor 14 juli. De Fiep Westendorp Stimuleringsprijzen zullen dit jaar voor de zesde keer worden uitgereikt. Lees meer over deze prijs en deelname hier. En deel en verspreid dit bericht vooral. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s