De vogels vliegen naar Bratislava

‘De vogels’, geschreven door Ted van Lieshout, met tekeningen van ondergetekende, is door de IBBY geselecteerd om mee te mogen naar de BiB, de Biennial of Illustration Bratislava. Deze tentoonstelling met werk van illustratoren uit verschillende landen is te zien in Bibiana, het Internationale Huis voor Kunst voor Kinderen in Bratislava. Tijdens de Biënnale worden ook vijf Gouden Appels en vijf Medailles voor de beste illustraties uit de tentoonstelling uitgereikt. Bedankt IBBY!

Dit zijn alle boeken die de IBBY heeft geselecteerd, een mooie flinke stapel. (De lijst komt uit dit persbericht van de IBBY website.)
Henriette Boerendans, Daar buiten slaapt een aap (uitg. Gottmer) / Irene Goede, Erop of eronder (tekst: Anne Pek) (uitg. Gottmer) / Annemarie van Haeringen, De parkiet, de zeemeermin en de slak (uitg. Leopold) / Alice Hoogstad, Mijn oma is een ooievaar (uitg. Lemniscaat) / Philip Hopman, Hubert de Givenchy (uitg. Leopold) / Yvonne Jagtenberg, Links of rechts? (uitg. Rubenstein) / Martijn van der Linden, Tangramkat (tekst: Maranke Rinck) (uitg. Lemniscaat) / Merlijne Marell, Schobbejacques en de 7 geiten (uitg. Loopvis) / Yke Reeder, Wapper (tekst: Sytse Jansma) (uitg. Afûk) / Roelof van der Schans, Het meisje met de rode paraplu (tekst: diverse auteurs) (uitg. Wijdemeer & Aed Levwerd) / Ingrid & Dieter Schubert, Opvrolijkvogeltje (tekst: Edward van de Vendel) (uitg. Lemniscaat) / Thé Tjong-Khing, Kunst met taart (uitg. Lannoo) / Ludwig Volbeda, De vogels (tekst: Ted van Lieshout) (uitg. Leopold) / Sylvia Weve, Arme rijk (tekst: Bette Westera) (uitg. Gottmer) / Arnoud Wierstra,Babel (uitg. Gottmer)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s