Nominatie Boekenpauw!

boekenpauw2-copy

We zijn fier! ‘Hoe Tortot zijn vissenhart verloor’ is genomineerd voor de Boekenpauw! De Vlaamse prijs voor het mooist geïllustreerde kinder- of jeugdboek. Zit er ook een pauw in het boek? Jazeker! Hoe het met de pauw afloopt kan je lezen in dit door Benny Lindelauf heerlijk geschreven boek. Of de pauw zo heerlijk was weet ik niet. En is er ook een publieksprijs? Ja, dat ook! Daar kan je tot morgen op stemmen via http://www.boekenbeurs.be/boekenleeuw-boekenpauw

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s