Heel blij met deze print van Frederik van den Stock. (ik heb even de foto van zijn site gepakt want hij heeft hem beter gefotografeerd dan ik deed.) In Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond is tot 8 november een expo te zien met zes duo’s van schrijvers en tekenaars. Met werk van Arnon Grunberg & Ephameron, Roderik Six & Isabelle Vandenabeele, Max Temmerman &  Ilah, Peter Holvoet-Hanssen & Frederik Van den Stock, Stijn Vranken & Martha Verschaffel,
 Maartje Wortel & Wide Vercnocke.
 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s