Ziek, stil op blog.

Dat we ons eigen lichaam gebruiken om breedte, ruimte, intensiteit en richting van andere objecten te kunnen bevatten. Ik weet niet of we hadden begrepen wat het lopen van de dieren was, als wij allemaal zelf als bomen compleet geworteld zouden opgroeien en geen ledematen hadden om te bewegen, als zelfs onze ogen vast lagen.

Soms heb ik dagen waarbij ik mezelf eerst moet verzamelen. Alsof ik de delen moet samenbrengen. En wanneer ik de synoniemen voor concentratie opzoek (concentreren : bijeenkomen, centreren, samenbundelen, samentrekken, verenigen) komen mij deze heel logisch voort.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s