Amsterdam

Amsterdam is groot. Ik ging vandaag tekeningen wegbrengen / naar het VUmc. Maar omdat ik hier nog niet zo lang woon lukt het me nog niet zo goed om de afstanden in te schatten. Blijkbaar was mijn fietsrondje van vandaag bij elkaar 28,8 kilometer. Dat zijn bij elkaar 17245 en een halve Ludwigs die je kop aan teen op het fietspad kan leggen.  Dat is 3,3 keer de Mount Everest. Dat is een rondje (plus een beetje) door de Large Hadron Collider. Het centrum van Rotterdam en het centrum van Den Haag is maar 25 kilometer fietsen. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s