Over dingen waar je bang voor kan zijn.

Ik heb geen tijd om te schrijven vandaag maar ik kwam een tijd terug een serie tegen over de angsten die mensen hebben, in stripvorm. (http://deep-dark-fears.tumblr.com/) (Ik ga nu mooi niet een favoriet selecteren want ik ben aan het tekenen.) (Dus ik zal later deze notitie nog wel uitbreiden.) (En mijn onderstaande angst is niet zo creatief of fantasievol als de getekende angsten zijn.)

Daar wil ik graag de volgende angst aan toevoegen. De angst om bij het struikelen je knokkels zo te schaven dat je een bot tegenkomt. Dat lijkt me bij uitstek de plek waar er zo weinig voor nodig is. Geen centimeters, een enkele millimeter onder je huid begint al dat bot waarvan je zo hoopt dat het nooit bij leven de buitenlucht zal tegenkomen. Ik heb mezelf ook de duizelingen ingejaagd door de bovenstaande foto te nemen.

Het inwendige mag niet naar buiten. Als je voor de spiegel staat en je mondhoeken zover uit elkaar trekt dat je de overgang naar je eigen kaak en schedel kan zien, krijg je kippenvel. Als je aders ontsteken en daardoor zich naar de oppervlakte duwen van een plek waar je dat niet gewend bent (op je schouder of over je ribben heen), dan wil je dat niet zien. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s