Stripdagen Haarlem. De longlist van 40 inzendingen voor de Benelux Beeldverhalen Prijs wordt momenteel geexposeerd in 37PK. De prijs is dit jaar gewonnen door Rob van Barneveld, die een sterke en grappige strip had. Ook waanzinnig was de inzending van Rik Buter, een mooie rondgang-strip. Verder is hier tot 22 juni ook de Nieuwe Garde te zien, werk van opkomende tekenaars.

Bij toeval liep ik tegen de expo van Henning Wagenbreth aan. Hij exposeerde met zijn installatie Memory Palace. Ik citeer: ‘het betreft hier een handbeschilderd houten universum bestaande uit 750 elementen dat opezettelijk een fabrieksmatig karakter heeft gekregen’. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s