Gisteren naar de Best of Go Short 2014 in het Haags Filmhuis geweest. Go short is een filmfestival in Nijmegen, en een selectie van de ingezonden films is op tournee. Zes korte films. ( Animatie, documentair, semi-documentair en fictie. Een paar korte korte films en wat lange korte films.) De bovenstaande afbeelding is uit de animatiefilm ‘In the air is Cristopher Gray’. Slim aan deze animatie is de simpele inzet van decors / omgevingen. Zo’n drie huizen waar de kinderen zich voor verzamelen, een spoorweg en een boom. Geen interieurs en het kader staat grotendeels vast. Dat is genoeg om een verhaal te vertellen. Ook mooi was de film ‘Cowboys janken ook’. Twee vrienden van 18, een lokt een ruzie uit, de ander belandt in het ziekenhuis. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s