Net in het nutshuis de film Parque Via gezien. Parque Via gaat over een mexicaanse man die op een villa past. Al dertig jaar. Het huis is een capsule geworden waar hij niet meer uit wilt. En de buitenwereld iets waar alles vooral altijd te snel gaat.

Mooie aanvullende informatie: de huisoppasser in de film, is een huisoppasser. En de huiseigenaresse in de film is de moeder van de regisseur. Gewoon, inspirerend hoe je met weinig geld maar wel de wil om film te maken, je omgeving kan inzetten. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s